48 Ay Vadeli Halkbank Genç Girişimci Kredisi- Gençler, bu yazımız sizlere gelsin. Halkbank yaptı, genç girişimcilere kredi açtı. Sizlerde bu sayede kendi işinizin patronu olabilirsiniz. Her yerde duyar ve her yerde görürüz; üniversite mezunu ama işe giremedi diye. Yada şu işte ustalık belgesi var ama sahip çıkan yok diye. Halbuki destek olunsa o işte çok çok başarılı olacak hatta ve hatta uluslararası ölçekte de önemli bir yer edinecektir.
HALKBANK GENÇ GİRİŞİMCİ KREDİSİ HAKKINDA BİLGİLER
İşte tamda bu noktada Halkbank yardımınıza koşuyor. Bugün söz edeceğimiz konu başlığımız 48 Ay Vadeli Halkbank Genç Girişimci Kredisi olacak. Peki Halkbank hangi koşullarda bu krediyi sizlere sunuyor ve kimler faydalanabiliyor? Dilerseniz bu ve daha fazla sorunun karşılığını aşağıdaki yazımızın detaylarında cevaplandırmaya çalışalım.
HALKBANK GENÇ GİRİŞİMCİ KREDİSİ DETAYLARI
Halkbank girişimcilerin yeni iş kurmaları ve ekonomik hayata katılmalarını desteklemek amacıyla Girişimci Kredisi ürününü geliştirmiş. Yeni iş fikirleri ve buluşlar “Halkbank Girişimci Kredileri” ile hayat buluyor. Farklı deneyimlere sahip ve farklı alanlarda iş fikirlerine sahip girişimcilere özel kredi seçenekleri sunan Halkbank, Girişimci Kredileri ile, girişimcileri, üniversite mezunu genç girişimcilerden, teknokentlerde faaliyet gösteren teknolojik girişimcilere kadar geniş bir yelpaze ile destekliyor.
Üniversite mezunu, deneyimsiz, mezun olduğu bölümle ilgili kendi işini kurmak isteyen ”Genç” girişimciler 50 bin TL’ye kadar, mesleki kuruluşlardan eğitim sertifika/belgesi bulunan, deneyimli ve kendi iş yerini açmak isteyen ”Usta” girişimciler de 30 bin TL’ye kadar kredi kullanabiliyor.
Üniversite mezunu olup, deneyim kazandığı ve eğitimini aldığı iş kolunda kendi işyerini açmak isteyen ”Cesur” girişimciler ile ”Mucit” girişimciler ve teknokentlerde faaliyet gösteren, patenti alınmış her türlü buluş/icat/yeni fikri faaliyete geçirmek isteyen girişimciler ise 75’er bin TL’ye kadar krediden yararlanabiliyor. KOSGEB, TÜBİTAK, TTGV gibi kurumlardan hibe almaya hak kazanmış girişimciler de bu krediden faydalanabiliyor. 48 aya kadar vadeyle kullandırılan kredinin geri ödemesi de aylık eşit taksitli olarak gerçekleştiriliyor.
NOT: Genç Girişimcilik Kredisi başvurusunda 30 yaş sınırı bulunmaktadır.
BU KREDİDEN KİMLER FAYDALANABİLİR?
Başvuru tarihi itibariyle, 1 yılı aşmamak üzere ticari faaliyette bulunan veya herhangi bir faaliyeti ya da kendine ait bir işyeri olmayıp kendi işini kurmak isteyen girişimciler faydalanabilmektedirler. Girişimci Kredilerinden faydalanabilmek için şirket kuruluşunun tamamlanmış olması gerekmektedir.
BAŞVURU İÇİN GEREKLİ OLAN BELGELER NELERDİR?
Girişimci Kredisi Başvuru Formu, Firma Sahibi/Ortaklarının Kimlik Belgesi (Nüfus Cüzdanı/Ehliyet) Fotokopisi, Ticaret Sicil Gazetesi veya Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Sicili Gazetesi, Vergi Levhası, Temsile Yetkili Kişilerin Noter Onaylı İmza Sirküleri, Gelir ve Varlık Durumunu Gösteren Belgeler(Tapu, Taşıt Ruhsatı vb.), Öğrenim Durumu Belgesi/Eğitim Sertifikası, Daha Önce Çalıştığı İş Yerlerini Gösteren Belgeler başvuruda istenilen evraklardır.
EKSTRA AVANTAJLAR
Girişimci Kredisi kullanan Halkbank müşterileri, 6 ay boyunca şubeler kanalıyla yapacakları hesaptan yapacakları havale işlemleri ve tahsile alınan çeklerine %50 oranında masraf indirimi uygulanacak olup, 6 ay boyunca hesap işletim ücreti de alınmayacaktır. Ayrıca, girişimcilere, işyeri sigortası, mesleki sorumluluk sigortası, ferdi kaza sigortası gibi sigorta ürünleri ve KOBİ-Esnaf Emeklilik Planı sigorta ürünleri uygun şartlarla sunulmaktadır.
Sevgili genç girişimciler, yukarıdaki şartlar bana uyuyor ve bende kendi işimi kurmak istiyorum diyorsanız muhakkak değerlendirmeniz gereken bir kredi kampanyası. Bizlerden haber yapması. Ayrıca aşağıda sizler için hazırladığımız konu başlıklarını da incelemeyi unutmayınız.
KOSGEB'TEN MESLEK LİSESİ MEZUNLARINA 150 BİN LİRA KARNE HEDİYESİ GENÇ GİRİŞİMCİLER İÇİN KOSGEB GİRİŞİMCİLİK DESTEKLERİ ZİRAAT BANKASI GENÇ ÇİFTÇİ KREDİSİ İLE 30.000 TL HİBE
LÜTFEN BU YAZININ GENÇLER TARAFINDAN DA GÖRÜLEBİLMESİ ADINA FACEBOOK VE DİĞER SOSYAL İLETİŞİM AĞLARI İLE BEĞENİP PAYLAŞABİLİR MİSİNİZ?